top of page
roerdomp FVB_6459 (Groot).JPG

Steun De Wijers

Genoten van de Dag van De Wijers en je bezoek aan dit unieke waterlandschap? Jij kan De Wijers mee beschermen en versterken! Dankzij jouw gift realiseren we lokale landschapsprojecten die de streek nog beter maken.

Het Wijersfonds: samen De Wijers beschermen én versterken

Samen met jou beschermen en versterken we met het Wijersfonds deze prachtige streek.

Door vandaag nog een gift te doen, help je mee dit land van 1001 vijvers als groene oase tussen alle drukte te behouden. Zeldzame dieren vinden hier een thuishaven. Mensen - jong en oud - de nodige rust en ontspanning dichtbij.

Met jouw gift realiseer je lokale projecten die het landschap van De Wijers versterken. Projecten van onze eigen inwoners, verenigingen of ondernemers, die samen De Wijers willen laten groeien. Bijvoorbeeld door het aanleggen van natuurvijvers, het omvormen van een grasveld tot Tiny Forest of het plaatsen van nestkasten met birdcams. Bekijk hier wat we dankzij het Wijersfonds al konden realiseren!

Dauwconcert "Het geluid van De Wijers" t.v.v. het Wijersfonds

 

Pianist Jo Nicolaï componeerde op maat van De Wijers het sfeervolle muziekstuk "Het geluid van De Wijers". Laat je op de Dag van De Wijers bij het ochtendgloren op Domein Bovy meevoeren  naar de vier seizoenen in De Wijers op piano (Jo Nicolaî) en harp (Silke Ramaekers).

Een unieke belevenis én je steunt met je gift het Wijersfonds. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

bottom of page